Activiteiten

Activiteit melden Afdrukken


26 september 2020 | Oranjefeest (Geannuleerd)


Dit jaar zal er dus een ééndaags Oranjefeest plaatsvinden. In de middag zijn er activiteiten voor jong en oud, en de dag wordt afgesloten met een warme hap en een drankje.

 

In de middag zullen de buurten zich gaan inspannen tijdens de ORANJE CARROUSEL. Hiervoor verzamelen alle buurten zich om 13.30 uur bij Van Ittersum Groenvoorziening aan de Zwolseweg.  

 

Vervolgens zal in iedere buurt, door iedere buurt zelf een activiteit worden georganiseerd. De buurten komen om de beurt langs bij een andere buurt. De te organiseren activiteit mag ongeveer 15 minuten per buurt duren, en de buurten zouden ook hapjes en drankjes kunnen aanbieden aan de langskomende buurten.  Denk hierbij ook aan de jongeren en ouderen (zitplaatsen). Elke buurt zorgt dus voor een eigen activiteit met begeleiding èn voor een team om deel te nemen aan de activiteiten bij de andere buurten. Om de carrousel vlot te laten draaien is het van belang dat de activiteit niet uitloopt en in een kwartier gedaan kan worden.

 

Om de activiteiten te kunnen organiseren, krijgt iedere buurt een budget van de Oranjevereniging van maximaal € 100,00. Iedere buurt is vervolgens vrij in de invulling van de activiteit. Het is natuurlijk mooi indien er wel een spelelement in zit, waarbij de buurten ook punten kunnen verdienen, zodat aan het einde van de dag een winnende buurt kan worden aangewezen.

 

De indeling van de buurten is weer zoals ieder jaar. De Jan Pelleboerstraat vormt dit jaar voor het eerst een eigen buurt. We hebben dit jaar dus 7 buurten.

 

Kortom, het zal weer een gezellige dag worden, en wij rekenen op een grote opkomst.

 

De dag wordt afgesloten bij Van Ittersum Groenvoorziening met een maaltijd, waarbij uiteraard ook een drankje kan worden genuttigd. ’s Avond is er dus geen groots feest, en toegang is alleen mogelijk voor leden van de Oranjevereniging.

 

De Oranjevereniging zal zich houden aan de richtlijnen van het RIVM zoals die zullen gelden op 26 september. In het slechtste geval kan het feest ook alsnog worden geannuleerd.

 

De voorlopige planning ziet er als volgt uit (deze kan eventueel nog aangepast worden):

 

26 september Oranjefeest

13.30 uur:       verzamelen buurten / teams bij Van Ittersum Groenvoorziening

14.00 uur:       start activiteiten

18.00 uur:       einde middagactiviteiten

18.30 uur:       gezamenlijke warme hap bij Van Ittersum Groenvoorziening en prijsuitreiking

 

Zoals altijd is deelname aan de activiteiten voor eigen risico.

 

Tot 26 september!

De Oranjevereniging

 

Vanwege de nieuwe ontwikkelingen rond corona heeft het bestuur besloten de acitviteiten voor dit jaar afgelasten.


Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 20-09-2020
http://sheerenbroek.ino/activiteiten