Proemepad is klaar voor gebruik

Door: Alex Kroeze | woensdag 08 juni 2011 | 14:44


Hoewel de officiŽle opening nog even op zich laat wachten is het "Proemepad" er kloar veur. Een nieuwe wandelroute voor 's-Heerenbroek door het prachtige polderlandschap. Geen gebaande paden maar lekker wandelen door het gras tussen de koeien en de schapen.

Het Proemepad is ťťn van de initiatieven uit het dorpsontwikkelingsplan en mede mogelijk gemaakt door Nationaal Landschap IJsseldelta en de provincie Overijssel.

Proemepadbrug

Brug leggen

Om het wandelpad met droge voeten en zonder†fierljepstok te kunnen volbrengen zijn er een drietal bruggen geplaatst. De bruggen verbinden de verschillende weilanden waardoor er een wandelpad onstaat van om en nabij de 800 meter. Halverwege is een bankje geplaatst voor hen die wat langer en op z'n gemak van het polderlandschap wil genieten.

Nieuwschierige koeien

De wandelroute is aangegeven met blauwe paaltjes welke langs de slootwal zijn geplaatst. Zolang u de paaltjes volgt komt u vanzelf weer bij de openbare weg.

Poaln sloan

Bouwbedrijf Schaapman

Warkvolk

Voor meer informatie over boerenlandpaadjes in het algemeen verwijzen wij naar boerenlandpad.nl


Naar overzicht Afdrukken

Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2021 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 09-03-2021
http://sheerenbroek.ino/berichten/13/proemepad-is-klaar-voor-gebruik.html