Wegwerkzaamheden N331 Zwolle <> Hasselt

Door: Alex Kroeze | zaterdag 26 september 2015 | 15:37


Van maandag 12 oktober tot woensdag 21 oktober wordt er gewerkt aan de N331, de weg van Zwolle naar Hasselt. Tussen de rotonde bij Stadshagen (Milligerplas) en Hasselt is de gehele weg afgesloten.  Er zal groot onderhoud worden uitgevoerd aan de hoofdrijbaan en de naastgelegen parallelbaan. Naast het onderhoud wordt het laatste gedeelte van de weg rond stadshagen aangesloten en in gebruik genomen. Vanaf 21 oktober kan er dus gebruik gemaakt gaan worden van het aquaduct de Boxem.

Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgang voor verkeer. Gedurende de werkzaamheden is er een omleidingroute ingesteld via de A28. Ondanks de omleiding zal er toch veel verkeer zijn eigen weg gaan zoeken. Er wordt verwacht dat er ook veel sluipverkeer door  ’s-Heerenbroek de polder in zal gaan. Er moet rekening gehouden worden met veel verkeer door de bisschopswetering. Voor de schoolgaande kinderen wordt er door de provincie extra verkeersregelaars ingezet.

Omleiding


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 16-06-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/145/wegwerkzaamheden-n331-zwolle-%3C%3E-hasselt.html