Locatie papiercontainer

Door: Alex Kroeze | zaterdag 03 februari 2018 | 15:04


Afgelopen week is de inzamelingsactie van het oud papier weer geweest. Allen hartelijk dank voor het inleveren van uw oud papier. Omdat bij het leveren van de container er helaas geen ruimte was direct voor de kandelaar is de papier container op het achterste gedeelte van de parkeerplaats geplaatst. (op het asfalt)

Helaas heeft dat dit keer geleidt tot een telefoontje vanuit ’s-Heerenbroek naar de Recycling Kampen. Op deze locatie zou er, volgens de melder, niet door de brandweer geblust kunnen worden. Op verzoek van de Recycling zijn wij hier achteraangegaan. Bij monde van de eigen brandweer uit Kampen is bevestigd dat er gewoon geblust kan en zal worden. Indien de brandweer er alsnog noodzaak toe ziet kunnen zij hoogspanningscircuit laten uitschakelen.

Ondanks deze mededeling blijft het streven om de container voor de Kandelaar te plaatsen i.p.v. op het asfalt. Helaas is het niet altijd mogelijk om hier aan te voldoen. De locatie op het asfalt is daarmee niet gelijk onveilig.

 

Indien er vragen en/of opmerkingen zijn richt u zich dan tot het bestuur van Dorpsbelangen.  


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 29-05-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/176/locatie-papiercontainer.html