Groene Loper IJsseldelta 2.0

Door: Jacolien vd Wetering | dinsdag 13 oktober 2020 | 14:17


In de IJsseldelta zijn veel mensen bezig met initiatieven om de natuur, de eigen buurt en het landschap nóg mooier te maken. De Gebiedscoöperatie IJsseldelta wil dit graag ondersteunen en start een nieuwe ronde Groene Loper IJsseldelta 2.0.

Wat doet Groene Loper?
Een Groene Loper heeft als missie om bewoners en bedrijven te betrekken bij natuur, landschap en biodiversiteit, ofwel hun eigen leefomgeving.

Met een Groene Loper verbinden we bestaande groene (buurt)initiatieven in de IJsseldelta en maken deze zichtbaar, zodat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met de natuur dicht bij huis. Daarnaast verbinden we initiatieven met elkaar in ons netwerk. Ook kunnen initiatiefnemers zich aanmelden voor een voucher tussen de 250 en 500 euro om hun project financieel te ondersteunen. 

Wat voor soort projecten doen mee aan de Groene Loper?
Allerlei soorten projecten kunnen zich aansluiten. Van het inzaaien van een bloemenweide, de aanleg van een groene speeltuin en waterspeelplaats, de aanplant van fruitbomen in een wijk, de uitvoering van een educatief project, tot initiatieven die biodiversiteit stimuleren.

Meer informatie of meedoen aan de Groene Loper IJsseldelta? Bent u bezig met een groen project in de IJsseldelta, hebt u een idee voor een initiatief, zoekt u financiële middelen of wilt u graag samen met anderen bezig zijn met groen in uw omgeving, maar u weet nog niet goed op welke manier? Neem dan contact op met Jan-Olaf Tjabringa, projectuitvoerder namens Gebiedscoöperatie IJsseldelta. De Groene Loper IJsseldelta is beschikbaar in de gemeenten Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.gcijsseldelta.nl.

Contact
mail:info@gcijsseldelta.nl
telefoon: 06-270 956 40
www.gcijsseldelta.nl


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 16-06-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/188/groene-loper-ijsseldelta-2.0.html