Geslaagde dansworkshop - update

Door: Alex Kroeze | zaterdag 26 november 2011 | 11:01


Afgelopen vrijdag (25 november 2011) organiseerde Vereniging  Dorpsbelangen een dansworkshop in De Kandelaar. Met een opkomst van 34 personen was de belangstelling toch groter dan verwacht. Zelfs een aantal mensen kwam van buiten het dorp.

Dansworkshop

Na een kop koffie en een praatje werd het tijd om aan de workshop te beginnen. Onder leiding van de danslerares en danspartner werd begonnen met de Quick Step. Voor de meesten was de dans redelijk bekend, al moesten de pasjes bij menigeen  van ver komen. Niet iedereen staat elke week op de dansvloer en dan blijkt de dansles van 10 of meerdere jaren terug wel erg lang geleden.  Na een tijdje en hier en daar wat adviezen komen de heupjes los en wordt er vrolijk op los gedanst. Het tweede gedeelte van de workshop stond in het teken van de Cha Cha Cha. Wederom na wat basispassen en wat uitbreidingen hadden de meesten deze dans snel onder de knie.

Als afsluiting van de avond werd er nagepraat onder het genot van een drankje en sommigen konden het niet laten om de dansvloer weer te betreden.  Al met al een zeer geslaagde avond en als Dorpsbelangen zijn we dan ook zeer tevreden. Diverse mensen vonden het zo’n geslaagde avond dat het zeker een vervolg zou moeten krijgen. Natuurlijk gaan we hier als Dorpsbelangen over nadenken  en willicht kunt u in 2012 nog eens gezellig komen dansen.

Oproep: Van diverse mensen hebben wij te horen gekregen dat er belangstelling is om in lesverband verder te gaan. In een rustig tempo bij de basis beginnen en dan beetje bij beetje een dans onder de knie krijgen. Om lessen te kunnen organiseren is het belangrijk dat er voldoende animo is. Mocht u belangstelling hebben, of kent u mensen in uw familie- en vriendenkring, om lessen te gaan volgen laat het ons dan weten.  U kunt reageren via het contactformulier op deze website, per mail of bij één van de bestuursleden van het dorpsbelang.

Foto's in het fotoboek


Naar overzicht Afdrukken

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 17-09-2019
http://sheerenbroek.ino/berichten/33/geslaagde-dansworkshop---update.html