Enquête woningbouw

Door: Alex Kroeze | vrijdag 09 december 2011 | 20:06


Vandaag hebben alle inwoners een enquête ontvangen van de gemeente Kampen. Voor sommigen zal dit de zoveelste enquête zijn in de laatste 5 jaar. Waarom deze enquête anders is dan de vorige? Bij deze enquête worden de resultaten toegespitst op ’s-Heerenbroek. Tevens wordt in tegenstelling tot vorige enquêtes dit keer vereniging Dorpsbelangen betrokken bij het afnemen van de enquête en de uiteindelijke resultaten.

Om de resultaten van de enquête goed te kunnen gebruiken is het belangrijk dat u als bewoners van ’s-Heerenbroek zo veel mogelijk de enquête invult en inlevert.  De inwoners die tevreden zijn en voorlopig niet denken te verhuizen zijn ook nodig om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Immers mensen die niet verhuizen zorgen niet voor potentiële locaties voor woningzoekenden.

De laatste jaren zijn er geen nieuwbouw projecten meer geweest met als gevolg dat starters en andere woningzoekenden naar elders zijn vertrokken. Deze mensen kunnen helaas niet worden benaderd vanuit de gemeente. Om toch de mogelijkheid te bieden dat deze mensen hun stem kunnen laten horen zijn hiervoor extra enquêtes beschikbaar gesteld. Mocht u zulke mensen in uw familiekring hebben dan kan u een enquête afhalen bij Diana Niks- van Dam (J.W. van Lenthestraat 24) of bij Alex Kroeze (Zwolseweg 75a).

Het inleveren van de enquête kan op diverse manieren. Voor hen die persoonlijk een brief ontvangen hebben kunnen de internet enquête invullen. Heeft u geen beschikking over internet, geen toegangscode ontvangen of vult u liever de papierenversie in dan kan u deze per post opsturen of afgeven bij de bovengenoemde personen. Het postadres voor het verzenden van de enquête is vermeld op het enquêteformulier.

Hoe groter de reactie hoe betrouwbaarder de resultaten. Laat alstublieft van u horen.

Alvast bedankt.


Naar overzicht Afdrukken

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 17-09-2019
http://sheerenbroek.ino/berichten/35/enqu%C3%AAte-woningbouw.html