's-Heerenbroek in de media Update

Door: Alex Kroeze | maandag 19 december 2011 | 21:01


Na diverse berichten in de Stentor en Streeknieuws over de vrouwenkalender was het nu de beurt aan omroep MAX. Omroep MAX is op de hoogte gekomen van de vrouwenkalender en wil hier graag een televisie-item over maken. Daarom zijn een aantal vrouwen uit 's-Heerenbroek uitgenodigd om op 2 januari 2012 naar de studio te komen. Zij zullen dan in een live-uitzending 's-Heerenbroek op de kaart zetten. Om de tv-uitzending ook wat te kunnen vullen met filmopnamen is de filmploeg maandag 19 december op locatie wezen filmen.

Omroep Max bij museum

En waar kunnen ze dat beter doen dan in het museum De Kroon, waar de opbrengst van de kalender naar toe gaat. Hoofdrolspeler was Wim Koersen. Hij vertelde onder andere wat er te zien was in het museum. Het museum was voor een dag weer ingericht met als thema schaatsen.Deze expositie zal ook na de winter te zien zijn.

Omroep Max 's-Heerenbroek

Tijdens het filmen in het museum ging de deur dicht (vanwege het licht). Voor wie nieuwsgierig is geworden naar het interview.... op 2 januari 2012 kijken naar KoffieMax op Nederland 1 van 11.00-12.00 uur.

De drukker van de 's-Heerenbroeker Vrouwvolk kalender heeft eveneens aandacht besteed op hun blog. http://blog.albelli.nl/de-kalender-van%E2%80%A6-de-vrouwen-van-%E2%80%98s-heerenbroek/


Naar overzicht Afdrukken

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 17-09-2019
http://sheerenbroek.ino/berichten/37/'s-heerenbroek-in-de-media-update.html