Geslaagde najaarsmarkt!

Door: Judith Offereins | zondag 16 september 2012 | 20:00


We hadden het weer zeker mee, maar de gezelligheid kwam ook door de vele bezoekers en enthousiaste verkopers. We begonnen de dag met het plaatsen van de sapmobiel en het opbouwen van de markt. Gelukkig hadden we veel hulp. Rond 14.00 uur werden de DOP-projecten geopend. Het afgelopen jaar is er door inwoners van 's-Heerenbroek hard gewerkt aan verfraaiing van het wijkgebouwtje, aan de pui van de Kandelaar en aan het project groen. Om de resultaten te vieren opende wethouder Lidi Kievit de nieuwe deuren van het wijkgebouw en gaf ze het startsein voor de ballonnenwedstrijd bij de Kandelaar. GeÔnteresseerden konden van de gelegenheid gebruik maken om de vernieuwde grote zaal te bewonderen.

De appels waren niet aan te slepen bij de Welsumse sapmobiel. Het resultaat mag er wezen. Voor degenen die deze kans hebben gemist of al weer door hun voorraad heen zijn .... bij Marieke Kwakkel zijn nog pakken te koop.

Na het succes van de vorige 's-Heerenbroeker kalender is er voor 2013 weer een kalender gemaakt. Inmiddels zijn de eerste bestellingen geplaatst. Mocht u een kalender willen aanschaffen dan kan u zich melden bij Cre de Groot.

Wij kijken terug op een geslaagde dag en we willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn/haar inzet.

Het bestuur van Dorpsbelangen.

Foto's

Najaarsmarkt 2012


Naar overzicht Afdrukken

Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 20-05-2018
http://sheerenbroek.ino/berichten/69/geslaagde-najaarsmarkt!.html