Inbraken IJsseldelta

Door: Alex Kroeze | maandag 17 december 2012 | 20:06


Afgelopen weekend een woninginbraak op ’s Heerenbroek en IJsselmuiden. Vermoedelijk heeft de inbraak plaats gevonden in de afgelopen zaterdagavond. Buurtonderzoek leverde niets op.

Wat heel belangrijk is bij het voorkomen van een inbraak, “zorg dat het lijkt dat er iemand thuis is”. De inbrekers lopen/rijden in de wijk rond en kijken waar het in de avond donker is, drukken nog een keer op de bel, geen reactie! Bingo. Natuurlijk is het dan zo dat hij gaat kijken of je gemakkelijk binnen kunt komen, lukt dat echt niet dan gaat hij verder.

De eerste indicatie is vaak toch “er is zichtbaar niemand aanwezig. Met name in deze tijd van het jaar is dit goed zichtbaar en dus ook de gouden tijd voor de inbrekers. Zorg dus voor een tijdklok tussen een aantal lampen in uw woning. Doe misschien de gordijnen dicht en natuurlijk het licht aan. 

Een bericht van de wijkagent Jan Veenstra.

 

Als Dorpsbelangen willen wij de veiligheid en preventieavond van 14 januari 2013 onder de aandacht brengen. Zie de activiteitenkalender.


Naar overzicht Afdrukken

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 21-05-2019
http://sheerenbroek.ino/berichten/77/inbraken-ijsseldelta.html