De Kekies opnieuw naar Tanzania

Door: Alex Kroeze | woensdag 13 november 2013 | 21:34


Lieve dorpsbewoners

Wij (Kekie en Henny) hopen 18 december weer te vertrekken naar Tanzania voor één maand. Mede door het bakken van taarten waardoor veel mensen me gesponsord hebben, is deze reis mogelijk gemaakt. We hopen opnieuw de handen uit de mauwen te kunnen steken in een weeshuis. Wim door te klussen en ik hoop de carepoints te bezoeken, daar krijgen de aller armste kinderen een Engelse les, een bijbelles, maken ze een knutselwerkje, leren ze een liedje en krijgen ze een warme of koude maaltijd (vaak de enige maaltijd op die dag).

Wij (Kekie en ik) mogen allebei een extra koffer meenemen vanuit Nederland. Mij lijkt het erg leuk om één koffer te vullen voor de kinderen. Wie o wie wil mij meehelpen verzamelen. Alles is welkom bijvoorbeeld kleurpotloden (wel goeie) kleurboeken, materiaal om te punniken, wol en haaknaalden, (± nr 2) katoen, gummetjes, stiften enz enz.

Hennie Kijk in de Vegte
Bisschopswetering 6
038 355 7620


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/103/de-kekies-opnieuw-naar-tanzania.html