Proeflessen Streetdance

Door: Alex Kroeze | woensdag 04 december 2013 | 16:41


Op donderdagavond 14 november zijn de eerste proeflessen voor streetdance van start gegaan. En het was een succes! De jongste groep had meteen een goede opkomst, zowel jongens als meisjes. Meerdere dansen zijn geoefend en aan het einde van de les stapten er bezwete, maar stralende dansers naar buiten.

Nu was het de beurt aan de oudere groep. Aangezien er op de flyer stond: vanaf 20 jaar had ik allemaal jonge meiden van ongeveer 20 jaar verwacht. Maar toen de les begonnen was bleken de leeftijden zeer gevarieerd te zijn, wat erg leuk was.

We  krijgen les van een zeer getalenteerde dame die al meerdere Nederlandse en Europese titels op haar naam heeft staan. Gelukkig had ze geduld met ons en nam ze de tijd om elke beweging goed uit te leggen.  Aan het einde van de les beheersten we de hele dans en liep het zweet van onze rug. Een heerlijk gevoel!

Sporten in groepsverband, werken aan je conditie, het gevoel dat je echt wat gedaan hebt in combinatie met dans en muziek. En dat allemaal op 5 minuten afstand! Ideaal!

Ben jij ook op zoek naar deze mix en mocht deze eerste proefles aan je aandacht ontsnapt zijn dan is er nog een tweede kans. Donderdagavond 12 december is er voor beide groepen nog een tweede en tevens laatste proefles. Laat je niet weerhouden door leeftijd of iets dergelijks. Kom langs en doe mee! De specifieke tijden van de lessen staan vermeld in de agenda.

Christiene Kijk in de Vegte-Westrik


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/108/proeflessen-streetdance.html