Nieuwjaarsreceptie 2014

Door: Alex Kroeze | maandag 13 januari 2014 | 21:39


Afgelopen vrijdag 10 januari werd er voor de inwoners van ’s-Heerenbroek een nieuwjaarsreceptie gehouden. De avond werd georganiseerd door de Stichting de Kandelaar, de Oranjevereniging en vereniging Dorpsbelangen.

Vorig jaar juni bracht het koningspaar een bezoek aan ’s-Heerenbroek. Het koningspaar  kwam langs om de festiviteiten ter ere van het 650 jarig bestaan van ’s-Heerenbroek bij te wonen. Om het 650 jarige bestaan af te sluiten hebben we tijdens de nieuwjaarsreceptie een terugblik gehad op het koninklijk bezoek. Om de herinneringen op te halen is een groot aantal foto’s voorbij gekomen en de liveregistratie van RTV oost.

Onderdeel van de avond waren ook de veranderingen in het verenigingsgebouw. Egbertdien Selles die na vele jaren stopt als beheerder werd door de voorzitter van de Kandelaar bedankt. Daarnaast ontving zij een cadeau voor haar en haar familie als dank. Met het vertrek van Egbertdien wordt het beheer overgedragen aan de dames die al vele jaren Egbertdien hebben bijgestaan in de Kandelaar. De leiding gaat over naar Christien Lindeboom en Gerrie Barneveld. Gerrie zal vanaf nu ook voor u het aanspreekpunt zijn om een afspraak te maken. Zij is bereikbaar op het nummer wat u kan vinden op deze site onder het kopje Dorp en dan Kandelaar. Later dit jaar zal er een website geopend worden van de Kandelaar. Naast de nieuwe beheerder is er ook een nieuwe cateraar. Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft hij het dorp getrakteerd op een hapje. 

Tijdens deze avond is er onder de bezoekers een presentje uitgedeeld. Het is een aandenken aan het koninklijk bezoek zodat deze bijzondere dag altijd in ons geheugen gegrift kan blijven. Voor hen die niet aanwezig waren of van de gezelligheid hebben genoten aan de bar wordt het faceboekje binnenkort bij u thuis afgeleverd.

Al met al vonden wij het een geslaagde avond en wellicht gaan we het in de toekomst vaker organiseren. 


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 13-04-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/112/nieuwjaarsreceptie-2014.html