Nieuwe AED

Door: Alex Kroeze | zondag 02 februari 2014 | 18:00


In ons dorp hangen al geruime tijd een aantal  automatische externe defibrillators, een AED. Deze apparaten maken het mogelijk om snel een slachtoffer van een hartstilstand te kunnen helpen.  Tot voor kort waren er 4 AED’s verspreid over het dorp opgehangen.  . Op eigen initiatief is er bij de Groot Diervoerders een AED opgehangen, bekostigd door De Groot Diervoerders & De Groot Veevoeders. Voor de ’s-Heerenbroekers van de buurt Veecaten is er zo een extra mogelijkheid om op een snelle manier de eerste hulp te kunnen bieden. De bewoners zelf zullen op de hoogte gebracht worden waar de AED is opgehangen. Daarnaast is ook het personeel van de Groot Diervoerders op de hoogte van de locatie. Om diefstal te voorkomen zullen wij u de locatie niet exact bekend maken.

Hierbij het overzicht van de locaties waar een AED is opgehangen:

In een buitenkast:
J.W. van Lenthestraat 2; Verenigingsgebouw de Kandelaar
Zwolseweg 43; Familie Doornwaard

Binnen:
Zwolsewg 59a; Body Center Adonis
Zwolseweg 105; Prinses Julianaschool
Zwolseweg 115; De Groot Diervoerders

Wanneer u nog meer locaties kent waar een AED is opgehangen en u dit met iedereen wilt delen meld u dan via het contactformulier.

Jaarlijks volgen een aantal bewoners de EHBO cursus met AED om zo gecertificeerd te blijven voor het team van hulpverleners wat ingeschakeld wordt wanneer u dat nodig heeft. Zei worden opgeroepen in het geval van een calamiteit en komen met een AED naar u toe.


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 16-06-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/117/nieuwe-aed.html