Enquête openbaarvervoer - UPDATE

Door: Alex Kroeze | donderdag 17 april 2014 | 21:10


Sinds 8 december zitten wij als ’s-Heerenbroekers en Wilsumers zonder lijn 141. De buslijn die zorgde voor de verbinding van ’s-Heerenbroek en Wilsum met Kampen en Zwolle. Voor wie niet kan of niet wil fietsen of geen auto had was de bus een goede methode om toch verder te komen dan het eigen dorp.

In de achterliggende maanden heeft iedereen zelf moeten zoeken naar een oplossing om toch mobiel te blijven. Wij van Dorpsbelangen Wilsum en Dorpsbelangen ’s-Heerenbroek hebben ook niet stil gezeten. Helaas heeft het niks opgeleverd om de busverbinding terug te krijgen. Met de opmerking “kijk naar alternatiever en oplossingen” zijn we zelf gaan kijken wat we kunnen doen. Na een aantal besprekingen met onder andere een aantal mensen die vaak gebruik maakten van de bus zijn we tot een plan gekomen.

Allereerst willen we weten waar de behoefte zit onder de bewoners van de kernen. Om hier achter te komen hebben we een online enquête opgesteld. Door het invullen van de enquête geeft u ons een beeld wat voor u belangrijk is als het gaat om vervoer. De enquête is het startpunt om tot een oplossing te komen dus vul de enquête in en zegt het voort.

Via onderstaande link kunt u de enquête invullen. Als u behoefte heeft aan een papieren enquête geef dit dan aan bij de besturen van de dorpsbelang verenigingen.

De enquête zal twee weken open staan tot en met 3 mei.

Update: De enquete is verlengd tot vrijdag 9 mei.

http://www.onderzoekdoen.nl/onderzoek.php?f=14388


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/120/enqu%EF%BF%BDte-openbaarvervoer---update.html