Gezamenlijke Kerstviering Westenholte

Door: Alex Kroeze | donderdag 06 november 2014 | 22:07


De Stinskerk (Westenholte), de Christelijke basisscholen de Morgenster (Westenholte) en Prinses Julianaschool (’s Heerenbroek)  hebben voor het eerst de handen ineengeslagen voor een gezamenlijke Kerstviering 2014 te Westenholte. Het doel van deze viering is om gezamenlijk de geboorte van Jezus in verbondenheid te vieren.

Op woensdag 17 december 2014 vindt vanaf 18.00 uur een gezamenlijke Kerstviering plaats startende vanaf de Morgenster te Westenholte. We verwachten 800 deelnemers aan de tocht. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze viering. In groepen van 50 personen kunt u een route lopen door Westenholte, van ongeveer 2 km lengte. Langs de route wordt het Kerstverhaal in vier scenes uitgebeeld.  De route eindigt in de Stinskerk alwaar een afsluitende korte viering plaatsvindt.

Alle kinderen van de Morgenster, de Prinses Julianaschool en de Stinskids spelen in één van de scenes mee. Vooraf wordt op school of tijdens de kindernevendienst de liedjes en toneelstukjes geoefend, welke zijn bedacht door de leerkrachten van de Morgenster en Prinses Julianaschool. Ook verleend muziekvereniging Excelsior haar bijdrage. Zij zal bij aanvang van de tocht haar kunsten ten gehore brengen.  Verder wordt er nog gesproken met andere verenigingen in Westenholte om een bijdrage te leveren aan een onvergetelijke avond. In de Stinskerk kunt u vooraf of achteraf genieten van een kop warme chocolademelk. Voor de kinderen is er na afloop van de viering een attentie. Het beloofd een groot spektakel te worden voor groot en klein!

Heeft u belangstelling dan kunt u zich aanmelden vanaf half november via de website www.stinskerk.nl. Beschikt u niet over e-mail dan kunt u zich aanmelden vanaf half november via een formulier in de Stinskerk. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Wel wordt een eind collecte, voor nog nader bekend te maken doelen, gehouden waar u uw vrijwillige bijdrage kunt leveren. Na opgave ontvangt u nadere informatie (per e-mail of schriftelijk) over de tocht. 


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 16-06-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/127/gezamenlijke-kerstviering-westenholte.html