Nieuwbouw zonder naam

Door: Alex Kroeze | maandag 19 januari 2015 | 10:59


De dag dat de eerste paal de grond in gaat komt dan toch echt steeds dichter bij. Zoals de gemeente nu de planning heeft opgesteld gaat na de bouwvak de bouwgrond opgeleverd worden aan de grondeigenaren. We kunnen u mededelen dat van de 17 kavels er 15 verkocht zijn. We zijn blij met dit positieve resultaat en hopen dat de eigenaren dan ook snel kunnen gaan bouwen.

Voorlopig is er nog sprake van de NZN - nieuwbouw zonder naam. Het voornemen is om niet nogmaals verder te gaan op de nummering van de J.W. van Lenthestraat. Om de straatnamencommissie een goede naam te kunnen laten kiezen kunnen we zelf een idee voor een naam inbrengen. De namen moeten voor 1 februari bekend zijn zodat de commissie een keus kan maken.

Mocht u een goede naam weten kan u deze indienen bij dorpsbelangen dan zorgen wij dat deze op tijd bij de gemeente terecht komen. Een reactie kan per mail of via het formulier op de website.  

Let op: het is niet zeker dat de commissie een door ons aangedragen naam zal kiezen, het dient alleen als suggestie om tot een goede naam te komen.


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/132/nieuwbouw-zonder-naam.html