Oudpapiercontainer

Door: Alex Kroeze | donderdag 29 januari 2015 | 09:14


In 2014 hebben we een mooi bedrag weten op te halen met het oudpapier dat door u is ingeleverd. Wij zijn u daarvoor zeer dankbaar. De opbrengst van het oudpapier is voor ons de belangrijkste inkomstenbron om onze activiteiten te kunnen bekostigen. Zoals we al hadden aangekondigd zouden we de manier waarop het oudpapier ingezameld zou worden opnieuw bekijken.

We hebben besloten om het oudpapier meer in eigen beheer in te gaan zamelen. In tegenstelling tot 2014 regelen we nu zelf een container in plaats van door de gemeente. We hopen hiermee de opbrengst te verhogen maar ook de kans dat u uw papier kwijt kunt.

Er zijn wel een aantal dingen die veranderen ten opzichte van vorig jaar.

  • De container is groter en weer aan de bovenzijde open zodat we meer papier kwijt kunnen.
  • De container wordt nu op de woensdagAVOND geplaatst en wordt op de vrijdagmorgen weer opgehaald. Dit betekent dat alleen op donderdag het papier ingeleverd kan worden.

Wat niet veranderd is de dag van inzamelen dit blijft de eerste donderdag van de maand.  De eerst volgende inzamelingsdag is 5 februari. De container staat, zoals u gewend bent, op het parkeerterein van de Kandelaar.


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/133/oudpapiercontainer.html