Bouwweg Jan Pelleboerstraat

Door: Alex Kroeze | maandag 06 april 2015 | 11:57


De raad heeft op 5 maart ingestemd met het bestemmingsplan Broekerland en daarmee is de nieuwbouw weer een stap dichterbij. Er loopt nu nog een beroepstermijn tot 6 mei daarna is het plan onherroepelijk wanneer er geen beroep wordt ingesteld.

In juni zal er dan begonnen worden met het bouwrijp maken. In de laatste dorpsbijeenkomst/jaarvergadering dorpsbelangen is de toegang tot het bouwterrein besproken. De gemeente had een aantal opties die bij de bewoners zijn voorgelegd. Inmiddels is duidelijk dat de gemeente op aandringen van diverse partijen er voor gekozen heeft om toch voor een "echte" bouwweg te kiezen. De bouwweg zal door het weiland lopen en aansluiten op de Zwolseweg. Om de bouwweg te kunnen realiseren heeft de gemeente een vergunning aangevraagd.

Zoals u in de titel heeft kunnen lezen is de straatnaam bekend. De straatnamencommissie van de gemeente heeft uit de diverse namen gekozen die door de bewoners zijn aangedragen. Uiteindelijk is er gekozen voor de Jan Pelleboerstraat.

Vanaf medio Oktober zal de grond beschikbaar komen voor de kopers en kan de bouw beginnen.


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/138/bouwweg-jan-pelleboerstraat.html