Korte berichten: Bushalte, papiercontainer, dorpsbijeenkomst en ledenv

Door: Alex Kroeze | maandag 06 juli 2015 | 22:00


Bushalte Hasselterweg

Met het wegvallen van de busdienst op 's-Heerenbroek kan er nu alleen nog met het openbaarvervoer gereisd worden met de scholierenlijn of met de buslijn 71. Buslijn 71 vertrekt bij de kruising van de Zwolseweg met de Hasselterweg. Er is inmiddels een fietsenstalling geplaatst zodat u uw fiets veilig weg kunt zetten en tevens een bushokje.

Papiercontainer

Afgelopen donderdag, net als elke eerste donderdag van de maand, stond de papiercontainer er weer. We willen iedereen er op wijzen dat die container bedoeld is om papier in te zamelen en niet als speelplaats voor kinderen. Het is niet veilig om er in te spelen omdat men bedolven kan raken onder dozen en papier. Het verzoek aan iedereen om de spelende kinderen er op te wijzen dat het niet verstandig is om te spelen in de container.

 Dorpsbijeenkomst

1 oktober staat weer de jaarlijkse dorpsbijeenkomst op het programma. In de dorpsbijeenkomst is er weer de mogelijkheid om met de gemeente te praten over zaken die specifiek voor ’s-Heerenbroek spelen. Om er een zinvolle avond van te maken willen we graag weten waar u het over wil hebben. Mocht u dus zaken hebben die naast u ook u omgeving aangaan, meld dit dan bij dorpsbelangen. Wij zullen kijken welke onderwerpen we kunnen bespreken. Tevens kunnen we van de gemeente de ambtenaren en of verantwoordelijk wethouders uit nodigen.

Ledenvergadering Dorpsbelangen

Voorafgaand aan de dorpsbijeenkomst zal de ledenvergadering van dorpsbelangen gehouden worden. Een uitnodiging en de agenda zal nog verstuurd worden. 


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 16-06-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/143/korte-berichten:-bushalte,-papiercontainer,-dorpsbijeenkomst-en-ledenv.html