Afsluiting Zwolseweg 's-Heerenbroek

Door: Alex Kroeze | woensdag 18 mei 2016 | 08:53


De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werkt de provincie op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel en voert groot onderhoud uit. Eén van deze wegen is de provinciale weg N764 Zwolle – 's-Heerenbroek, Zwolseweg in de gemeenten Kampen en Zwolle.

Werkzaamheden

Het groot onderhoud betreft het vervangen van asfalt en het opnieuw aanbrengen van markeringen op de hoofdrijbaan van de N764 (Zwolseweg) tussen de kruising met de Hasselterweg (N331) en de bebouwde komgrens van 's-Heerenbroek.

Bij de kruising met de Scholtensteeg legt de provincie aan de kant van 's-Heerenbroek een middengeleider aan om de kruising beter aan te geven.

 

Afsluiting en omleiding

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de N764 (Zwolseweg) tussen de kruising met de Hasselterweg (N331) en de bebouwde komgrens van 's-Heerenbroek van maandag 30 mei t/m zaterdag 4 juni 2016 afgesloten.

De omleiding loopt via de N764 richting Kampen, de N50 richting Zwolle en daarna de A28  en de N331 (vice versa).

Gedurende de afsluiting van de hoofdrijbaan is ook de naastgelegen parallelweg afgesloten om sluipverkeer te voorkomen. Aanwonenden, (brom)fietsers en hulpdiensten krijgen wel toegang tot de afgesloten parallelweg.

Connexxion gaat tijdens de werkzaamheden ook via de parallelweg rijden. U dient er rekening mee te houden dat Connexxion hierdoor circa 5 minuten vertraging gaat oplopen.

De exacte datum van uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden en wordt met borden aangegeven en te zijner tijd via de website www.bereikbaar.overijssel.nlgecommuniceerd.

 

Fietspad ter hoogte van IJsselmuiden

In de periode van maandag 30 mei t/m zaterdag 4 juni 2016 worden ook onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het fietspad langs de N764 van de kruising Sonnenbergweg tot de kruising Meester J.L.M. Niersallee/Zwolseweg. Fietsers worden ter plekke omgeleid over de parallelweg die aan de overzijde ligt.

 

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 26 mei 2016 van 18.00 tot 20.00 uur organiseren wij een inloopavond in het verenigingsgebouw De Kandelaar, J.W. van Lenthestraat 2 in 's-Heerenbroek. Vertegenwoordigers van de provincie Overijssel, de gemeenten Kampen en Zwolle en de aannemer zijn dan aanwezig om een toelichting op de werkzaamheden, planning en omleidingen te geven en om vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom en kunt vrij inlopen, de koffie staat klaar.

 


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 29-05-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/156/afsluiting-zwolseweg-'s-heerenbroek-.html