Herstraten Bisschopswetering (update 1)

Door: Alex | dinsdag 14 maart 2017 | 20:45


Deze maand start de gemeente met het herstraten van de Bisschopswetering. Tussen 20 maart en 26 mei zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd. Het gaat hier om het gedeelte vanaf de JW van Lenthestraat tot aan de Stuurmansweg. De contactpersoon voor de werkzaamheden is Marco Nijboer m.nijboer@kampen.nl van de gemeente Kampen.

Als dorpsbelangen zullen we de werkzaamheden op de voet volgen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u contat opnemen met Marco Nijboer. Daarbij mag u het mailadres algemeen@sheerenbroek.info meenemen als CC. Zo blijven wij ook op de hoogte van de vragen en opmerkingen. Uw vraag alleen naar dorspbelangen sturen is ook mogelijk dan zorgen wij dat deze richting de gemeente wordt doorgezet.

(veel) gestelde vragen

Fasering
Inmiddels is er gevraagd naar de fasering van de werkzaamheden in de bisschopswetering. Het laatste nieuws (14-03-17) is dat er gestart wordt bij de Stuurmansweg. De straat ligt er dan vanaf de Stuurmansweg tot aan het hofje uit. Vanaf de Stuurmansweg kan men nog rechtsaf de bisschopswetering in (richting de spoorwegovergang)

Na drie weken starten de werkzaamheden vanaf het hofje tot aan de zuidelijke ingang van het zijstraatje. (39-51). Weer drie weken later zal het laatste deel tot aan de JW van Lenthestraat eruit gaan.

Bovengenoemde fasering is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is aan de aannemer om hierover te communiceren richting de bewoners. 


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 16-06-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/161/herstraten-bisschopswetering-(update-1).html