Huurwoningen ’s-Heerenbroek

Door: Alex Kroeze | dinsdag 18 april 2017 | 10:30


(overgenomen uit bericht van 13 maart 2017)
In het nieuwe bouwplan “Jan Pelleboerstraat” zijn 3 kavels gereserveerd voor Beter Wonen. Zij willen hier 3 levensloopbestendige huurwoningen gaan realiseren. Een woning met alle voorzieningen (keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer) op de begane grond .  Hoe de woningen er precies gaan uitzien is nog niet bekend bij ons. Wel is bekend dat het streven van Beter Wonen is om voor het eind van 2017 te beginnen met de bouw. Dit is echter wel onder veel voorbehoud omdat door de aantrekkende woningbouw de aannemers hun orderportefeuille zien groeien. Voor Beter Wonen betekent dit dat elke vertraging die ze nu aan de voorkant oplopen straks tot een veelvoud aan vertraging kan leiden. Als u in aanmerking wilt komen voor één van de woningen dan is het belangrijk dat u zich aanmeldt bij Beter Wonen.

 

Update 18 april
Een maand later dus tijd voor een nieuwe update. Beter Wonen heeft vorderingen gemaakt. De haalbaarheidsstudie is uitgevoerd en afgerond. Deze ligt nu bij de raad van commissarissen om goedgekeurd te worden. Als deze wordt goedgekeurd kan er concreet met de aannemer gesproken worden. De voorlopige planning is nog altijd eind 2017 starten met de bouw.

Om in aanmerking te komen moet in aangemeld zijn bij Beter Wonen. De oproep om u aan te melden bij Beter Wonen blijft daarom nog steeds staan. Na aanmelding wordt u benaderd door Beter Wonen als de woningen beschikbaar komen. Op basis van inschrijving zullen de 3 woningen verstrekt worden. Het uitgangspunt zal hierbij zijn dat de woningen beschikbaar gesteld zullen worden aan ’s-Heerenbroeker ouderen. Wanneer er dan nog woningen over zijn komen de overige ’s-Heerenbroekers in aanmerking.  

Via deze pagina zullen wij proberen u op de hoogte te houden van de vorderingen.


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 16-06-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/163/huurwoningen-%E2%80%99s-heerenbroek.html