Inbraken op 's-Heerenbroek - update 2

Door: Alex Kroeze | woensdag 02 augustus 2017 | 19:44


Van onze wijkagent Jan Veenstra

Afgelopen maandag 31 juli is er op ’s-Heerenbroek ingebroken. Bij 2 vrijstaande woningen, één langs de Zwolseweg en één in de Bisschopswetering, is tussen 11:00 en 16:00 ingebroken. Ter plaatste is een verdachte zwarte Volkswagen Up gesignaleerd. Daarvan is het kenteken bekend bij de politie.

Heeft u iets verdachts gezien meldt dit dan zo snel mogelijk bij de politie. In de huidige vakantieperiode is het niet ondenkbaar dat dit nog eens voor zal komen. Ziet u iets verdachts neem dan direct contact op met de politie. Twijfel niet, u mag hiervoor ook direct 112 bellen als er op dat moment iets gebeurt.

Let de komende tijd, maar eigenlijk altijd, goed op wat er gebeurt. Geef bij je directe buren aan dat je voor een langere periode weg bent zodat je buren een oogje in het zeil kunnen houden.

Jan Veenstra

0800-8844 of bij acute zaken 112

Update 4-8-2017: De betreffende auto is in middels in het zuiden van het land bij een inbraak aangehouden. Jan Veenstra heeft wel de volgende vraag voor iedereen op 's-Heerenbroek. Zijn er camera's op 's-Heerenbroek waarvan de beelden opgeslagen zijn. De politie komt graag in contact met u om de beelden te bekijken. Wellicht filmt u net een stukje van de openbare weg wat als een aanknopingspunt kan dienen. 

Wellicht filmt u alleen op eigen terrein en is er niet ingebroken. Dan nog is het mogelijk dat ze ook bij u een poging tot inbraak gedaan hebben. Bekijk dus de beelden van afgelopen maandag en meldt u bij de politie.

Update 8-8-2017: Er is een verdachte aangehouden in deze zaak. Politie gaat verder met het onderzoek.

 


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/166/inbraken-op-'s-heerenbroek---update-2.html