Huurwoningen Jan Pelleboerstraat

Door: Alex Kroeze | donderdag 10 augustus 2017 | 13:25


Zoals u in weekblad kampen.nl heeft kunnen lezen is de omgevingsvergunning verleend voor de bouw van 3 huurwoningen in de Jan Pelleboerstraat. Daarmee zijn de huurwoningen weer een stapje dichterbij. Beter Wonen geeft nog altijd aan dat het streven is om eind december te kunnen starten met de bouw. Voor aanvang van de woningbouw zal ook bekend zijn welke huurders de woning mogen betrekken. De toewijzing zal gedaan worden op basis van inschrijving. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u aangemeld zijn bij Beter Wonen. Hiervoor kunt u zich nog steeds aanmelden.

Wanneer alles volgens planning blijft verlopen zal Beter Wonen dit najaar een brochure verstrekken aan de geïnteresseerden.

Als dorpsbelangen blijven we voortgang bij Beter Wonen volgen. Wanneer er weer nieuws is zullen wij dat hier plaatsen.

 

Ps. in tegenstelling tot de verhalen die rondgaan op ’s-Heerenbroek ligt de volledige procedure bij Beter Wonen. Als dorpsbelangen volgen wij de voortgang maar organiseren verder geen informatieavonden of andere bijeenkomsten. De belangstellende worden vanzelf benaderd door Beter Wonen.


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/170/huurwoningen-jan-pelleboerstraat.html