Sssssssssst....zeg nog maar even niks tegen de Gemeente Kampen

Door: Alex Kroeze | donderdag 15 november 2018 | 23:10


[Persbericht]

'Ik wilde eigenlijk nog even netjes een belletje doen naar Kampen voordat ik euh dat de wereld in zou euh.....dus als u dat nou even niet in Kampen verteld maar wel in Heino...dan is dat prima' aldus wethouder Ed Anker van de gemeente Zwolle over de woningplannen aan de Scholtensteeg.

Ondanks alle toezeggingen dat wij betrokken zouden worden in de bouwplannen aan de  Scholtensteeg moesten wij weer uit de krant vernemen in welke fase het project zich nu bevindt. Hiermee doelen wij op het artikel in de Stentor van 10 november 2018 'Gewraakt grensplan Scholtensteeg staat nog pal overeind'. 

Wederom blijkt hoe respectloos gemeente Zwolle omgaat met haar buurgemeente. Is dit de manier van omgaan met elkaar? Opnieuw een bevestiging hoe 'serieus' wij worden genomen in het hele proces.  

We zijn teleurgesteld in de raad van Zwolle die op geen enkele manier enige betrokkenheid toont ondanks alle toezeggingen voor een betere communicatie.

 

Link naar video raadsvergadering gemeente zwolle KLIK HIER Start 15:25

 

 

 


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 16-06-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/180/sssssssssst....zeg-nog-maar-even-niks-tegen-de-gemeente-kampen.html