Glasvezel 's-Heerenbroek

Door: Alex Kroeze | maandag 17 februari 2020 | 17:36


Heeft u al eens nagedacht of u glasvezel wil laten aanleggen tot in uw huis. Het aanbod van Glasvezelbuitenaf loopt nog tot 2 maart. U heeft dus niet lang meer om u aan te melden.

Wat moet er gebeuren?
Om de glasvezel in huis te krijgen moet u een abonnement afsluiten bij 1 van de aanbieders die hun diensten gaan leveren op het glasvezel. Voor particulieren zijn dit 4 providers. Voor een zakelijke aansluiting kunt u zich bij 3 providers aanmelden.

Inmiddels zijn er 2 inloop- en aanmeldavonden geweest in de Kandelaar. Tijdens deze avonden zijn al een aantal ’s-Heerenbroekers die een abonnement hebben afgesloten. Daarnaast waren er veel vragen van bewoners die nog niet precies weten hoe en wat er te gebeuren staat. Twijfelt u zelf ook over de nut en noodzaak of ziet u op tegen mogelijke technische moeilijkheden laat u dan voorlichten door 1 van de ambassadeurs of de verkopers van Van Wendel Computers (VWC) uit Kampen. We hebben een extra inloop- en aanmeldavond geregeld op:

25 februari 2020 – 19:30 tot 21:00 in de Kandelaar.

Ik kan toch online aanmelden?
Het is zeker mogelijk om u online in te schrijven bij een van de providers. U krijgt exact hetzelfde aanbod voor dezelfde prijs. Waarom dan toch aanmelden tijdens een inloopavond zult u denken. Voor elk afgesloten abonnement gaat er 10 euro naar Vereniging Dorpsbelangen ’s-Heerenbroek. Hiervoor moeten we natuurlijk wel de 35% halen. Online aanmeldingen tellen niet mee voor deze 10-tjes actie. Het wordt nog mooier als we de 40% halen want dan verdubbeld Glasvezelbuitenaf het bedrag. € 20,- per aanmelding dus.

25 februari zal de laatste aanmeldavond zijn die wij organiseren op ’s-Heerenbroek. Dat betekent echter niet dat er geen andere opties meer zijn. U kunt ook gewoon terecht in de winkel van VWC in Kampen.

VWC Kampen
Zambonistraat 9a
8263 CE Kampen

Een andere mogelijkheid is op 26 februari in Wilsum. Bij onze buren loopt hetzelfde glasvezelproject en daar is in het MFC de Toekomst op die woensdag vanaf 19:30 tot 21:00 een aanmeldavond. Dezelfde verkopers zijn ook daar aanwezig om u te helpen.

Heeft u de aanmeldformulieren al in huis en hoeft u hem alleen nog maar in te vullen dan kunt u hem ook gewoon bij één van de ambassadeurs afgeven. Zij zorgen er dan voor dat uw aanmelding geregistreerd wordt.  

De ambassadeurs voor ’s-Heerenbroek zijn:
Gerrit de Groot
Wilfried Henniphof
Gerard Bastiaan
Alex Kroeze

U kunt de ambassadeurs natuurlijk ook benaderen voor vragen en of opmerkingen.

Moet ik perse volledig overstappen?
U hebt eventueel nu Ziggo in huis en daar bent u mogelijk heel tevreden over. U hoeft dan natuurlijk niet volledig over te stappen. Het is prima mogelijk om de diensten te verdelen over verschillende aanbieders. Zo kunt u gewoon tv blijven kijken via Ziggo met o.a. Formule 1 en tegelijkertijd internetten via de glasvezel. Als u wacht met opzeggen totdat het internet via glasvezel naar wens functioneert hoeft u nooit zonder internet te zitten. Bent u tevreden zet dan pas uw alles in 1 abonnement om naar enkel tv kijken. In de afbeelding hieronder ziet u wat deze optie financieel voor u betekent.

Grotere versie

 

 


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/185/glasvezel-'s-heerenbroek.html