Koninklijk bezoek (toegang terrein)

Door: Alex Kroeze | zondag 16 juni 2013 | 20:26


Deze week is het dan zover. We gaan met z’n allen vieren dat het 650 jaar geleden is dat ’s-Heerenbroek is ontstaan. De belangrijkste gasten die ons feestje zullen bezoeken zijn onze koning Willem Alexander en koningin Maxima.

Het programma vindt u op de website en op de flyer die u reeds ontvangen heeft.

Hierbij nog een aantal aandachtspunten voor aanstaande woensdag:

  • Tot en met de komst van het koningspaar is de kandelaar en het evenemententerrein alleen toegankelijk met uw persoonlijke uitnodiging (vergeet uw legitimatie niet).
  • De toegang voor de dorpsbewoners (met uitnodiging) is ter hoogte van de speeltuin welke toegankelijk is via de “oude” J.W. van Lenthestraat. (Inrit t.h.v bisschopswetering 35, en langs het voetbalveld. De reguliere toegang zal worden afgesloten)
  • Voor mensen van buitenaf is de toegang via het looppad naast sheerenhoeve (aan het uiteinde van de parkeerplaats). Bezoekers van buitenaf die parkeren bij het voetbalveld moeten omlopen via de bisschopswetering.
  • Het maken van foto’s (zoals u in uw persoonlijke uitnodiging heeft kunnen lezen) is niet toegestaan

Om deze dag/week op te vrolijken gaan we er vanuit dat u uw eigen huis/ straat / buurt voorziet van de nodige versieringen.

Namens Dorpsbelangen en de Oranjevereniging wensen wij u alvast een fantastische week toe.


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/92/koninklijk-bezoek-(toegang-terrein).html