Oudpapier

Door: Alex Kroeze | zondag 15 september 2013 | 18:26


Tijdens de ledenvergadering kwam onder andere het inzamelen van oudpapier ter sprake. Onlangs heeft u van de gemeente een brief ontvangen dat u een container kunt ontvangen. Mocht u een container hebben aangevraagd of reeds een ander inleverpunt heeft voor uw oudpapier willen wij u wijzen op het volgende.

Door uw oudpapier in te leveren op de eerste donderdag van de maand  in de papiercontainers bij de kandelaar ondersteund u Dorpsbelangen en daarmee uw dorp. Het papier wat met de containers van de gemeente wordt opgehaald levert het dorp niks op. We zouden het dus op prijs stellen als u gebruik blijft maken van de containers van Dorpsbelangen.

Gezien de opmerking in ons gastenboek en onze eigen ervaring willen u nog meegeven zo veel mogelijk voorin de containers te beginnen met opstapelen. Op deze manier worden de containers beter benut, is het makkelijker om uw papier af te leveren en waait het losse papier minder makkelijk uit de container.


Naar overzicht Afdrukken
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 16-06-2024
http://sheerenbroek.ino/berichten/97/oudpapier.html