Proathoek

Reactie toevoegen
pagina: <- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ->

Door: Cre de Groot | Geplaatst op: 02-12-2012 | 15:22


Wat een venijnige berichten... Het schijnt dat Steffen Hofstra niet alles aan zijn vrouw vertelt en alles met haar bespreekt. Gaat deze discussie over makkelijk schieten naar Dorpsbelangen vanaf de zijlijn ? Liefst anoniem ? Laten we ook eens kijken naar de leuke dingen die ons dorp te bieden heeft. Hoorde dat Sinterklaas, door middel van een vlag, welkom wordt geheten in 's-Heerenbroek. Aan het laatste huis aan de paralelweg in Veecaten, of als u vanaf Zwolle komt het eerste huis, hebben de bewoners de vlag uitgehangen ter ere van de Goedheiligman. Ik wens iedereen een plezierige week toe!!

Door: margreet | Geplaatst op: 27-11-2012 | 11:59


Hallo Jacolien, niet Alex maar dorpsbewoner (bushokje) en Piet hebben de buslijn onder de aandacht gebracht. Daar heeft Alex op gereageerd. Zo lees je dat in ieder geval op de site. Dit las ik en had het er met de vrouw van Steffen over. Die wisten nergens van en diť hebben actie ondernomen. Ga dus eerst de feiten na voor je wat op site gooit. Ik ben het wel met V eens dat er niet veel info te vinden is op de site. Het is nogal vaag wat er geschreven wordt en zo krijg je dus wel deze scheve reacties. Wees dus duidelijk en eerlijk als je wat op de site meld!!!

Door: v | Geplaatst op: 26-11-2012 | 17:06


Waarom mijn naam vermelden? Uit jou reactie blijkt wel weer dat de waarheid anders is dan jullie het doen overkomen. Dit is tevens de laatste reactie van mijn kant omdat nu de boel is wakker geschud. Groet van een onbeduidende dorpsbewoner!

Door: Jacolien van de Wetering - de Groot | Geplaatst op: 26-11-2012 | 14:44


Beste V, allereerst zou ik willen vragen of je bij dit soort reacties je naam zou willen vermelden. Het is wel prettig om te weten met wie we in gesprek zijn. Wat betreft het stukje in de krant: Er stond in dat Steffen Hofstra, woonachtig in Wilsum, namens zijn PARTIJ CDA!!! schriftelijke vragen heeft gesteld aan het college van B& W. Dit is gebeurd in overleg met Dorpsbelangen 's-Heerenbroek en Wilsum. Met dank aan Alex Kroeze die de buslijn onder de aandacht heeft gebracht. Op dit moment zijn we nog steeds in gesprek met Steffen Hofstra en Dorpsbelangen Wilsum om te kijken naar mogelijkheden.. Met vriendelijke groet,

Door: v | Geplaatst op: 25-11-2012 | 20:00


Langskomen doe ik zeker niet!! Dat leverd uit ervaring weinig op. Het stukje in de krant gaf het dus ook al wel aan. 'sHB spreekt zijn zorgen uit en W zit er boven op!!! Wees anders eens uitgebreider op de site en vertel wat er achter de schermen afspeeld. Wat hebben jullie werkelijk ondernomen? Dat zie ik nergens terug. Nu jullie weer!

Door: Judith | Geplaatst op: 25-11-2012 | 16:32


Aan V: Waar baseer jij je standpunt op dat Dorpsbelangen alleen via de site iets doet? Kom eens langs, dan kunnen we onze acties toelichten.

Door: v | Geplaatst op: 21-11-2012 | 12:56


ik heb het idee dat 's heerenbroek de handdoek al in de ring heeft gegooid. terwijl wilsum alle registers open gooit om de bus te behouden, gooien jullie het busboekje op de site. alleen je zorgen uitspreken lijkt me niet genoeg. het lijkt me logisch dat er meer gedaan moet worden. ik ben niet in de positie om steeds jan en alleman van een station te moeten halen, dus de bus blijft belangrijk ook al zit die niet altijd vol. fietsende jeugd bij nacht en ontij is in deze tijden ook niet verantwoord.ik had wel iets meer inzet en actie van jullie verwacht.

Door: m | Geplaatst op: 05-11-2012 | 19:11


ik bedoelde 1x per 2 uur !!!

Door: m | Geplaatst op: 05-11-2012 | 18:38


je hoeft ook geen grote bus te laten rijden. een kleine bus en misschien 1x per uur moet toch kunnen? waarom altijd gelijk met de botte bijl door het busboekje? nodig die kantoorlui eens uit om een maand lang in 's-heerenbroek te bivakkeren (zonder auto) om zo te voelen hoe het voor ons is. met name de ouderen zijn weeeeeeer de dupe van al die manergers.

Door: Alex K. | Geplaatst op: 04-11-2012 | 19:11


@m Er is voor 's-Heerenbroek geen tram halte gepland. De dichtstbijzijnde halte wordt, als alles doorgaat de halte bij de tunnel onder het spoor in de wijk Tippe aan de IJssel. Voor 's-Heerenbroek betekent dat een mindering op het ov aanbod. De vraag is inmiddels uitgezet om er achter te komen waarop dit besluit is genomen. Wel is bekend dat Connexxion met enige regelmaat metingen uitvoert om het gebruik van hun busverbindingen te meten. Als hieruit is gebleken dat er in de avonduren en in het weekend geen vraag is naar vervoer hebben ook wij als Dorpsbelangen geen middelen om toch een busverbinding af te kunnen dwingen. Een alternatief zou bijvoorbeeld een buurtbus zijn waar het niet dat de bestaande lijn eveneens niet rijdt in het weekend.

pagina: <- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ->
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - sheerenbroek.info - Contact algemeen@sheerenbroek.info - Disclaimer - Sitemap - KvK inschrijving: 40060944
Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden - http://sheerenbroek.info - printdatum 22-07-2024
http://sheerenbroek.ino/proathoek/p11